Monday 10 June 2013

Ukash Nedir ?



ukash

UKASH Para Yatırma


Ukash para nasıl yatırılır?


            Gelişen teknoloji ile birlikte artık alışverişlerimizi hem zamandan tasarruf hem de yapımının eğlenceli olmasından dolayı alışverişlerimizi internet üzerinden rahatlıkla yapmaktayız ve web siteleri üzerinden alışverişleri tercih edenler sıklıkla artmaktadır. Ancak bu tür web siteleri üzerinden yapılan alışverişlerde kişisel bilgilerimize ulaşılması konusunda çoğumuz tedirgin olmakta bazen de alışverişlerimizden sırf bu yüzden vazgeçmekteyiz.

ukash


Tam da bu konularda muzdarip olanlar için korkuların önüne geçilecek bir sistem olan ukash bize yardımcı olmaktadır. Bu sistem internet üzerinden yapılan alışverişlerde hiçbir şekilde kişisel bilgimiz istenmeden tek kullanımlık olarak kullanılan son derece güvenilir bir karttır. Alışverişlerimizin öncesinde ve sonrasında hiçbir şekilde kişisel bilgilerimiz istenmemektedir. Bu kart İngiltere çıkışlı bir kart olduğunda yapmamız gereken bunlarla anlaşmalı olan şirketlere başvurmamız geri kalanını şirket kendi yapmakta ve sonunda kartımız elimize ulaşmaktadır.

Alışveriş esnasında sadece yapmamız gereken kendimize ait olan 19 haneli dijital numaramızı girmemiz kesinlikle bize ait kişisel bilgiler istenmemektedir. Ayrıca bu avantajlarının yanında eğer alışveriş yapmamıza rağmen hala kartımızda bir miktar paramız bulunuyorsa bu miktar ziyan olmamaktadır. Bozdurma sayesinde kalan paramız nakit bir şekilde elimizde olmaktadır.

Bu kart iddia ve bahis sitelerinde skype kontör çevrimiçi oyunlarda web siteleri üzerinden yapılan alışverişlerde rahatlıkla güvenli bir şekilde kullanılan bir karttır. Diğer para transfer yöntemlerinde genellikle kişisel bilgiler istenmektedir. Ancak bu kartta güvenlik açısından asla kişisel bilgi istenmemektedir. Sadece kişiye özel 19 haneli dijital numaramızı girmek yeterli olacaktır ve bu sayede korsanların önüne geçilmektedir.

ukash

0 comments:

Post a Comment