Monday 10 June 2013

İŞCEP İŞ BANKASI CEP BANKACILIĞI



İŞCEP İŞ BANKASI CEP BANKACILIĞI

İŞCEP


isbankasi_iscep 


            Teknolojik gelişmeler bankaları bizlere daha yakın hale getirdi. Birçok parasal işlemimizi artık bankalardan hallediyoruz. Önceki zamanlarda genellikle maaş hesabımız için gittiğimiz bankalar şu an çok fazla işlemimizi yaptığımız bir yer haline geldi. Gerek iş için gerekse günlük işlerimizde parasal konuları şubelere ya da atmlere gitmeden bile halledebiliyoruz. Giderek gelişen bu alanda son zamanlarda hayatımıza giren bir yenilik ise işcep uygulaması oldu.

Bankacılık işlemlerimizi internet ortamından kolayca yapabiliyor ya da istediğimiz anda takip edebiliyoruz. Bunları bilgisayar üzerinden yapabiliyoruz. Ancak son zamanlarda teknolojinin gelişmesiyle cep telefonlarımıza kadar gelen internet bizlere cep telefonlarından bankacılık işlemlerimizi yapabileceğimizi gösterdi. Bunlardan biri işcep uygulaması. Bu uygulama ile bilgisayara bile ihtiyaç duymadan internet bankacılığını kullanabiliyoruz. Artık havale eft fatura ya da vergi ödeme gibi birçok işlemimizi cep telefonlarımız vasıtasıyla yapabiliyoruz.

Gün içinde işimiz ya da yaşantımızın gerektirdiği bazı parasal işlemlerimiz için bankaların bizlere sunduğu imkanları kullanırız. Çok fazla işlemimizi de artık internet bankacılığı üzerinden yapıyoruz. Ancak artık bu işlemler için bir bilgisayara ihtiyacımız yok. Cep telefonumuzda internet bağlantısı bulunduğu durumlarda işcep ile internet bankacılığına giriş yapabiliriz. Buradan bakiye görüntüleyebilir havale ya da eft yapabilir fatura ödeyebilir ya da diğer birçok işlemi sadece saniyeler içinde tamamlayabiliriz. Sizde bu hizmetten yararlanmak için hemen giriş yapabilir ve bu rahat hizmetin keyfini sürebilirsiniz.
İŞCEP İŞ BANKASI CEP BANKACILIĞI

0 comments:

Post a Comment