Friday 7 June 2013

Money Bookers Para Yatırma



money bookers

SKRILL (MONEYBOOKERS)


skrill-moneybookers

Günümüzde internet üzerinden alışveriş yapmak ödeme yapmak veya almak çok yaygınlaştı. Bu sebeple internet üzerinden ödeme yapmayı sağlayacak yeni sistemler türedi. Hızlı işlem sayesinde vakit kaybetmeyi önleyen bu sistemler hayatı kolaylaştırmaktadır. Ancak yine de bu kadar çok sistemin olması haliyle insanlarda kuşku uyandırmaktadır. Skrill (moneybookers) da bu sistemlerden biridir; ancak onu diğer sistemlerden ayıran en önemli özellik üstün güvenlik garantisidir. Bu sistemde her işlem yapıldığında finansal bilgileri tekrar tekrar girmeye gerek yoktur.

Dünya üzerinde ödeme ağı sadece tek bir hesap üzerinden gerçekleşen bu sistem dünya üzerindeki 200 ülkede 30 milyonun üzerinde müşteri tarafından kullanılmaktadır. Skrill (moneybookers) resmi internet sitesinde müşteriler tipik dolandırıcılık yöntemlerine karşı uyarılmaktadır. Bu sayede sistemin müşteriler tarafından rahatlıkla kullanılması ve dolandırıcılık ihtimallerine karşı korunması sağlanmaktadır.

Sistem asla nakit meblağ kabul etmeyen sadece internet üzerinden para transferi yani havale işlemlerini gerçekleştirmeye yarayan bir sistemdir. Uluslararası kara para aklamayla mücadele yasalarına uyularak para transferinin belirlenen limiti aşması durumunda adres kontrolü ya da pasaport kontrolüyle ödeme yöntemleri sorgulanmaktadır. Bu durum kara para aklamayı önlerken müşterilerin hesap güvenliğini de korumaktadır.

Skrill (moneybookers)


müşterilerine tüm bu işlemleri sunarken ücretlendirmeyi de rekabetçi ortama uyum sağlayarak düşük miktarlarda belirlemektedir. Entegre risk yönetimi ve detaylı raporlama hizmetleriyle müşterilerine şeffaflık sağlamaktadır. Anında ödeme bildirimleri ve eksiksiz para iadesi koruması da sistemin müşterilerine sağladığı güvenlik önlemleri ve avantajlarından bazılarıdır.
money bookers

0 comments:

Post a Comment