Monday 10 June 2013

WebMoney Nedir ?



webmoney

WEBMONEY NEDİR?


webmoney


            Webmoney internet kullanımının yaygınlaşması ile birlikte parasal işlemlerin yürütülmesi için kurulmuştur. 1998 yılından beri yürürlükte olan sistem Rusya'da kurulmuş ve  tüm dünyada kullanımı yaygınlaşmıştır. Kolay bir kullanıma sahip olan sistem sayesinde internet üzerinden kredi kartı kullanımına gerek kalmadan alışveriş yapabilir ailenize para aktarabilirsiniz. Sistem tüm internet kullanıcılarına açıktır ve ücret ödemenize gerek yoktur.

Webmoney her kullanıcı için bir WMID numarası vererek güvenlik önlemi almaktadır. Kullanıcı bu numara ile sisteme giriş ve çıkış yapabilmektedir. Bu numara sisteme giriş ve çıkışlar için kullanılmaktadır. Sistemde birkaç çeşit hesap kullanılmaktadır. Dolar için WMZ Euro için WME Ruble için WMR hesapları kullanılmaktadır. WMZ hesabınıza para aktarmak istediğinizde sizden Z-cüzdan numaranız istenecektir. Para aktarımı için bu cüzdan numaranıza gerek duyulmaktadır.

Bu numara Z ve 12 rakamdan oluşmaktadır. Diğer para birimleri için kullanılan hesaplarda da gerekli numaralar istenecektir. Webmoney kullanımı çeşitli kolaylıklar sağlamaktadır. Öncelikle güvenli ve hızlı bir alışveriş olanağı sağlamaktadır. İnternet üzerinden yapmanız gereken parasal işlemlerinizin kısa sürede yapılmasını sağlar. Almak istediğiniz şeylere evden çıkmadan sahip olma imkanı sağlayarak yorulmanızı engellemektedir.

Dünyanın pek çok noktasında geçerli bir ödeme aracı olarak hızlı ve güvenli alışveriş imkanı sağlar. Para transferlerinde diğer transfer araçlarına göre düşük komisyon alarak tercihlerde bir numaraya çıkan sistem gün geçtikçe daha fazla insana ulaşmaktadır. Üyelik işlemleri için sisteme üye olan bir siteye girerek gerekli işlemleri yapmanız gerekmektedir. Kolay ve hızlı hizmet veren siteler sayesinde bu sisteme ulaşmak çok kolay olmaktadır.

webmoney

0 comments:

Post a Comment