Friday 7 June 2013

PaySafecard Para Yatırma



paysafecard

PAYSAFECARD


paysafecard

Avrupa'nın en önde gelen sanal ödeme yöntemlerinden biri olan Paysafecard sizlere güvenli ve kolay bir alışverişin kapılarını açıyor. Sistem ödeme konusunda oldukça güvenli ve bu güvenceyi kullanıcı yorumlarından kolayca anlayabilirsiniz. Öyle ki Avrupa üzerinde pek çok internet kullanıcısı bu sanal kartı tercih ediyor. Sizlerin de yapacağınız sanal alışverişlerde kullanmanızı tavsiye ettiğimiz bu kartın kullanımı oldukça kolay. Tek yapmanız gereken bir kaç tık ve 16 haneli bir kodu girmek.

            Paysafecard'ı diğer sanal ödeme yöntemlerinden ayıran yanı kişisel bilgilerinize ihtiyaç duymaması. Ad soyad gibi bilgilerinize ihtiyaç duymayan bu kart sizlere daha güvenli bir ödemenin kapılarını açıyor. Böylece 3. şahıslara karşı kendinizi korumuş oluyorsunuz. Alışverişinizi kolaylaştıran bir başka özelliği ise; tek bir alışveriş için azami 10 kartın kodunu girebilmeniz. Bu sayede yüksek tutarlı ürünlerin ödemesini yapabilirsiniz. Çünkü kartlarınızın bakiyesi 10€ 25€ 50€ ve 100€ olabilir.

            Paysafecard'ın temini için 450.000'den fazla satış noktası bulunmaktadır. Oldukça yaygın bir şekilde satılan kart pek çok kullanıcı tarafından sürekli olarak kullanılıyor. Yapacağınız alışverişin tutarına göre kartınızı seçebilir kendini riske atmadan alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Ancak her sistemde olduğu gibi kartınızı satın aldığınız siteye çok dikkat edin paranızı boşa harcamadan; güvenilir referansın bol olduğu siteleri tercih edin. Özellik online oyun paraları skype kontörü bahis siteleri bakiyesi için alışveriş yapıyorsanız kesinlikle bu sistemi kullanmalısınız.

paysafecard

0 comments:

Post a Comment