Friday 7 June 2013

Click2pay bahis sitesi



click2pay

CLICK2PAY


click_pay

Günümüzde alışveriş dijital ortamda sıkça gerçekleşmekte ve bu da insanların zaman kaybetmesine engel olmakla birlikte işlerini hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirmelerine de olanak sağlamaktadır. Ancak bu büyük zaman avantajının yanı sıra sahtekarlık hesaplara erişerek para hortumlama ve daha birçok handikapla karşılaşılmaktadır. Bu durum zaman zaman insanların internet ortamında alışveriş yapmasına ya da internet bankacılığını yararlı bulmamalarına neden olabilmektedir.

Clickpay nedir ?


Click2pay tüm bu dezavantajlı durumların yaşanmasını önleyecek tüm tedbirlerle donatılmış hızlı ve güvenli alışveriş yapma olanağı sunan bir sistemdir. Yapılan ödemelerin müşteriye düzenli olarak raporlanması ve hesabın sahtekarlıklara karşı üstün önlemlerle korunması garanti ediliyor. Bunun için yapılması gereken tek şey kişisel bir hesap açarak bireysel verilerin kaydedilmesidir. Kayıt yapıldıktan sonra dünya üzerindeki tüm Click2pay üye işyerlerine hızlı ve güvenilir ödeme yapılabilmektedir. 24 saat kesintisiz müşteri hizmetleri hesaba dünyanın her yerinden çevrimiçi erişebilme ve finansal özgürlük Clıck2pay’in bireysel müşterilerine sağladığı avantajlardan bazılarıdır.

İşyerleri de bu sisteme üye olarak büyük avantajlar elde etmektedirler. Tüm işlemlerle ilgili olarak 7/24 destek alabilme imkanı sunulmaktadır. Giren ve çıkan para akışını kapsamlı olarak inceleyebilecekleri bir raporlama hizmeti verilmektedir. Tüm ödeme işlemlerinde üye işyerleri kimlik ve bakiye kontrolü yapılarak sahtekarlığa karşı korunmaktadır. Ödeme reddinin olmaması web sitesinin sisteme yönelik olarak uyumlaştırılması güvenli para transferi ve çok yönlü pazarlama desteği de Clıck2pay’in avantajlarından bazılarıdır.

click2pay

0 comments:

Post a Comment