Friday 7 June 2013

Kredi Kartı Para Yatirma



Kredi Karti
Bugünün dünyasında para yerini çeşitli araçlara bıraktı. Bu araçlar çok çeşitli olmakla beraber değişik kullanım alanlarına da sahipler ancak en genel para yerine geçen araç günümüzde kredi kartları olarak kullanılmaktadır. Türkiye de yaklaşık 25 yıldır kullanılan kredi kartları insanların yeni gözdesi haline dönüştü.

Kredi kartı diyince akla ilk gelen bilgi para yerine kullanım olmaktadır. İnsanlar para taşımak yerine kredi kartına alışıp sürekli kredi kartını kullanmaktadırlar. Öte yandan yastık altı deyiminden kurtulmayı simgeleyen bir araçtır kredi kartları. Çoğu insan kredi kartıyla tanışmadan önce veya tanışsalar da kredi kartına olan korkularından dolayı eskilerden kalma alışkanlıklarıyla parasını evde saklamayı tercih etmekteydi. Daha sonra bankaların ülkemizde güven sağlamasıyla insanlar paralarını bankalara yatırmaya başladı ve sağladığı yararları gördü. Bu sayede kredi kartları yoğunlaşmaya her alışverişimizde kurtarıcımız olmaya da başladı diyebiliriz.

Kredi kartına sahip olmak isteyen kişiler bunu kolaylıkla yapabilirler. Bir bankaya gidip başvurmaları üzerine onlara uygun olarak banka bir kredi kartı almak artık çok kolay bir işlemdir. Alışverişin yanı sıra kredi kartıyla yapılan bilen birçok işlem vardır. Bunlar; fatura yatırma işlemleri havale para transferi vs. gibi oldukça fazla işlem yapabilinmektedir. Para transferlerinizde kredi kartı kullanımı size hızlı ve kolay işlem yeteneği kazandırır. Kartsız olarak yapılan işlemler veya isme özel yapılan para transferi işlemleri kredi kartından yapılan para transferi işlemine göre daha zahmetli olduğundan kredi kartından para transferi yapmak insanlar için daha kolay olacaktır.

kartın yararları saymakla bitmez. Günümüzde çok önemli bir yerde olduğu ve insanların vazgeçilmezi olduğu tartışılamaz bir gerçek. Tabi insan kendini çok kaptırmamalı yine de.
Kredi Karti

1 comment:

  1. bahis sitelerine Para Yatırma ve Para Çekme konusunda aradığınız tüm ayrıntılı bilgi ve dökümanlar burada

    ReplyDelete