Saturday 29 June 2013

Odeon Bank ile para yatırma



odeabank



Bilinenin aksine Odeon bank diye bir banka bulunmaktadır. Bankanın asıl adı odeabank olup 2 Ekim 2012 tarihinde aldıkları faaliyet izinleri ile yeni bir banka olarak Türk müşterilere hizmet vermeye başlamışlardır. Odeabank yeni ve dinamik ekibiyle Türk müşterilerine hizmet vermek için çalışmaktadır Odea bank ile para yatırma işlemi yapabilirsiniz.

Müşteri memmuniyetini için durmadan dinlenmeden çalışan başarılı ve çalışkan Odea bank ekibi gelişmiş teknojilere yer vererek banka ağını bu şekilde kurmuştur . 2012 yılında tam 6 adet şube açan Odea bank 2013 sonunda 32 şube açmayı hedeflemektedir . 2017 de 100 şube açmak isteyen odeabank 2017 yılında 100 şube açmak istemektedir .Odeon bank

Türkiye ekonomisine büyük katkı sağlanmasıda beklenen Odeo bank 5 yıl da Türkiye ekonomisine 4 milyar dolar getirmeyi hedeflemekte , 2000 den fazla kişiyede istihdam sağlamayı düşünmektedir .

100 şubede 2000 kişi çalıştırmayı hedefleyen odeabankta şube başı 20 kişi çalışacağını düşünücek olursak hedeflerinin çok da büyük olucağını söyleyemeyiz .



odeabank

Yazının devamında Odea bank genel müdürünün açıklamalarını bulablirsiniz .



Değerli Müşterilerimiz ve İş Ortaklarımız

2 Ekim 2012 tarihinde aldığımız faaliyet izni ile Türk Bankacılık sektörüne resmi olarak giriş yaptık. Bu gelişme neredeyse bir yıldır devam eden hazırlık sürecimizin ardından tüm Ödeabank Ailesi'ne gurur ve mutluluk verdi.

Bu gurur ve mutlulukla hedeflerimize odaklanarak, Ödeabank’ı kısa sürede rakiplerinden ayrışan ve sağlam adımlarla ilerleyen bir kurum olarak görmek için büyük bir gayretle çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sıfırdan bir banka kuruyor olmanın getirdiği zorlukların yanında, sağlam temellere dayanan, sürdürülebilir sağlıklı büyümeye uygun bir banka olmak yolunda çalışıyor ve kısa sürede bankacılık sektöründe hizmet farkımızı hissettireceğimize inanıyoruz.

Bankacılığın tüm segmentlerinde hızlı ve verimli bir şekilde hizmet vermeye odaklandığımız yapıda, her müşterinin kendini özel hissedeceği bir anlayışla hizmet süreçlerimizi yapılandırdık. Gerek insan kaynaklarına gerekse teknolojiye verdiğimiz önem, ürün gamı ile de birleşince müşterilerimizle uzun vadeli, güvene dayalı ilişkiler kurabileceğimiz platformlar yaratacağımıza inanıyoruz.

Müşteri memnuniyetini en iyi noktaya taşıyabilmek için, şubelerimizi hız ve servis kalitesini artıracak gelişmiş teknolojilerle donattık. Belirlediğimiz şubeleşme hedeflerimiz doğrultusunda 2012 sonu itibariyle 6 şubemizi açtık. 2013 sonunda 32 şube, 2017’de ise 100 şubeye ulaşmış olacağız. Hedefimiz, ilk 5 yıl içerisinde Türkiye ekonomisine 3-4 milyar dolarlık katkı sağlamak ve yaklaşık 2.000 kişiye istihdam sağlamak.

Bir bankanın başarılı olmasında sermaye yapısı, sermayedarının gücü, ekip ve insan kalitesi gibi unsurlar başrol oynuyor. Ödeabank olarak en büyük avantajımız, sermayedarımızın gücü ve desteğinin yanında, genç, dinamik, hırslı, başarı odaklı bir ekibe sahip olmamız.

Bu vesileyle bankacılığı yalnızca bir iş olarak görmeyip tutkuyla yapan dinamik ekibimize, her zaman desteğiyle yanımızda olan sermayedarımıza ve en önemlisi bize güvenen ve gücümüze güç katan tüm değerli müşterilerimize teşekkürlerimi sunarım.

Saygılarımla,
Hüseyin Özkaya
Genel Müdür ​



kaynak :http://www.parayatirma.net/




0 comments:

Post a Comment