Monday 10 June 2013

DENİZBANK FASTPAY



DENİZBANK FASTPAY

DENİZBANK FASTPAY


 denizbank


           Bankacılık işlemleri her geçen gün yeni bir uygulama ile karşımıza çıkıyor. Bankacılık işlemlerinin artık internet üzerinden de yapılabildiğiniz düşündüğümüz de ne kadar kolaylaştığını görmek mümkün. Ancak Denizbank tarafından getirilen Denizbank fastpay sistemi hepsinin bir adım önüne geçti. Denizbank müşteri olsun ya da olmasın istediğini herkese kendi hesabınızdan anında para gönderebileceksiniz.

Çocuğunuz askerde şehir dışında bir okulda kardeşiniz uzak bir noktada olup sizden para istemiş olabilir. Denizbank hesapları bulunmasa bile bu kişilere kolayca para transfer edebilirsiniz. Üstelik bunu 7 gün 24 saat kesintisiz yapabilirsiniz. Denizbank fastpay işlemlerinizi internetten atmlerden kartlı ya da kartsız işlem olarak anında yapabilirsiniz. İnternetten fastpay cüzdanına para yükleyip sonrasında para göndereceğiniz kişinin cep telefonu numarası ve göndereceğiniz miktarı çekerek kolayca yapabilirsiniz.

Atmlerden kartsız işlem yapıyorsanız giriş tuşuna tıklayıp oradan Denizbank fastpay işlemine giriş yapabilirsiniz. Kartlı işlemde ise kartınızı takıp şifrenizi girdikten sonra ödemeler/fast pay işlemini seçmeniz gerekmekte.

Gelişen teknoloji sayesinde bankacılık işlemleri hız kazanmaya devam ediyor. Bunun en büyük örneği internet bankacılığını kullanmaktı. Ancak son zamanlarda hesapsız para gönderme imkanı sunan fastpay uygulaması hepsinin önüne geçti. Eşiniz akrabanız çocuğunuz kardeşiniz ya da diğer bir kişiye para göndermeniz gerekiyorsa fastpay işlemi sayesinde bu kişilerin hesap bilgilerine ihtiyacınız yok. Göndereceğiniz kişinin sadece cep telefonu numarasını girerek para gönderme işleminizi kolayca yapabilirsiniz.

DENİZBANK FASTPAY

0 comments:

Post a Comment