Monday 10 June 2013

Western Union Nedir ?



PARA GÖNDERMENİN KOLAY YOLU


western-union

Yurtdışında öğrencisiniz çalışıyorsunuz ya da tanıdıklarınızdan para alacaksınız belki de onlar size para göndermek istiyorlar. Döviz kurları ile uğraşmak bankanın anlaşmalı olduğu başka bir banka bulmak için vaktiniz yok. Dünya genelinde kullanılan bir yöntemi kullanmaya ne dersiniz? Neden olmasın diyorsanız doğru işlemleri yapıyorsunuz. Western Uniona hoş geldiniz!

Western union nedir ?


            Western Union denilen para transfer işlemi ile hesap sahibi olmanıza gerek kalmadan herhangi bir banka ya da farklı bir kuruluş üzerinden birçok  atm bankamatiklerinden  alıcı adresi  kimlik bilgileri ve göndermek istediğiniz para miktarını belirleyerek döviz gönderebilir ve aynı şekilde alabilirsiniz.

            Western Union ile yapmak istediğiniz para transferi en kısa sürede iletmek istediğiniz kişi için sisteme işlenecektir. Bu yönü ile transfer işlemi kısa bir sürede gerçekleşir. Diğer para transfer işlemleri gibi bir sonraki günü bekleme ya da buna benzer sorunlar oluşmaz.
Western Union
Dolandırılma riskiniz daha düşüktür Güvenle para gönderebileceğiniz kişi bilgilerini bilmeniz bu konuda önemlidir. Bilmediğiniz yerlere sitelere bu yolla ödeme yapmadan dikkat ediniz. Almış olduğunuz şifrenizi başkaları ile paylaşmayınız. Size özel olan şeyler sizde kalmalıdır.

Bu yöntem ile istediğiniz hesabınıza para yatırabilir farklı kişilere para gönderebilir ve farklı kişilerden para alabilirsiniz. Bu yönüyle işlemlerinizi hızlı bir şekilde gerçekleştirmiş olursunuz hem zamandan kazanmış olursunuz hem de paranızı kaybetme riskine karşı emin bir adım ile transferlerinizi gerçekleştirmiş olursunuz. Paranız anında hesabınızda Western Union!
Western Union

0 comments:

Post a Comment