Monday 8 July 2013

Gilpay Para İşlemleri




Gilpay Para İşlemleri


GİLPAY


Gilpay Para İşlemleri

Gilpay kredi kartı kişisel bilgilerimizi vermeden hızlı kolay ve son derece güvenli bir şekilde para transferi yapmamızı sağlayan bir sistemdir. Bu sistem elektronik bir cüzdan sistemi görmektedir. Başka bir kimseye para transferi yapılmakta ayrıca bunun yanında para alımı da yapılmaktadır. Ayrıca bu kartımıza para da yükleyebiliriz. Bu imkanın da bize sağlamaktadır. Bu sayede elektronik bir hesabımız bulunmuş olmaktadır.

Kişisel bilgilerimize ulaşıldı korkusu yaşanmamalıdır. Çünkü sadece bize ait PIN kodunu girerek tüm işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. Bize ait PIN ile elektronik hesabımıza para yükleyebilir hesabımıza almak istediğimiz ödemeleri yükletebilir başka kişilere hesabımızdanGilpayyardımı ile para transferi yapılabilmektedir. Ayrıca bu sistem ile yapacağımız işlemler için hiç bir şekilde hesap açmak zorunda kalmamaktayız.

Bu ödeme sistemi; ön ödemeli kart elektronik cüzdan elektronik para gibi birçok alanda bize avantaj sağlamaktadır. Ayrıca para transferinin yanı sıra üye işyerleri sahip olduğu müşterilerine en kolay ve güvenilir bir şekilde geri ödeme imkanı sağlanmaktadır. Kartımızın üzerinde 19 haneli bir numara bulunmaktadır. Bu 19 haneli numarayı girerek ödeme işlememizi kolaylıkla gerçekleştirebiliriz. Ödeme yapabilmemiz için 19 haneli numarayı doğru girmemiz ve kartımızın tutarını doğru girmemiz yeterli olacaktır.

Dünyada bu karta rahatlıkla her yerinde sahip olabilmekteyiz ve güvenli bir şekilde işlemlerimizi gerçekleştirebiliriz. Bu kartımız en az 10 TL den başlamakta ve yükselmektedir. Dilediğimiz tutarda bu karta sahip olabiliriz. Küsuratlı ödemelerimize de yardımcı olmaktadır. Bu kart aynı zamanda bölünebilmektedir. Kesinlikle kişisel bilgi istenmemesinden ve güvenilirliliğinden dolayı çoğu kişinin tercih ettiği kartlar arasındadır.


0 comments:

Post a Comment