Sunday 28 July 2013

GARANTİ CEPBANK




GARANTİ CEPBANK



Garanti-Cep-Bank

Bankacılık sisteminde çığır açan yenilikler teknoloji ile bütünleşerek daha güzel bir hal alıyor. Garanti Cepbank bu konuda size arzu ettiğiniz tüm özellikleri sunacak özel bir yapıya sahiptir. Bu yeni yazılım sayesinde internet ve cep şubelerini kullanmadan istediğiniz kişinin cep telefonuna para gönderme imkanı sunmaktadır. Üstelik para göndermiş olduğunuz kişi Garanti müşterisi olmasa bile. Gönderilen para tüm Türkiye'de bulunan paramatikler aracılığı ile çekilebilir. Teknolojinin tüm detayları düşünülerek hazırlanmış yazılım sayesinde siz de aradıklarınızdan daha fazlasını bulacaksınız.

Garanti Cepbank uygulaması iPhone ve Android sistemler için özel olarak geliştirilmiştir. Tamamen ücretsiz olarak bu uygulamayı indirerek zaman kaybetmeden kullanma şansına sahip olabilirsiniz. Üstelik iPhone için geliştirilen uygulamada yer alan "Bump ile Transfer" seçeneği sayesinde gönderide bulunmak istediğiniz kişinin telefon numarasını dahi yazmadan telefonlarınızı birbirine dokundurarak para transfer işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Dilerseniz sadece kısa mesaj ile de gönderi işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca Garanti Cepbank sayesinde cep şubesi ve internet bankacılığında yaptığınız birçok işlemi de gerçekleştirebilirsiniz. Kredi kartı borcunuzu yatırın şans oyunları oynayın cep telefonunuza TL yükleyin ya da OGS ödemenizi gerçekleştirin. İhtiyaç duyduğunuz tüm konularda size yardımcı olacak bu yepyeni sistem sayesinde farklı dünyaların kapılarını artık siz de akıllı telefonunuz ile aralayacaksınız. Birbirinden kazançlı fırsatlar için bankanın internet sitesini inceleyebilir ya da müşteri temsilcileri ile irtibata geçebilirsiniz.










0 comments:

Post a Comment